Ready Player One review

 Ready Player One 

Στο μακρινό 2045, όπου ο πλανήτης βρίσκεται σε πλήρη αναταραχή και καταστροφή, ο εικονικός κόσμος του OASIS αντικαθιστά τη φυσική και δια ζώσης επαφή με μια εικονική πραγματικότητα. Όταν ο δημιουργός του OASIS, James Halliday πεθαίνει, αφήνει τη τεράστια περιούσια του σε όποιον καταφέρει να βρει ένα κρυμμένο easter egg μέσα στο παιχνίδι που ο ίδιος έχει δημιουργήσει. Όλος ο κόσμος τρέχει ανάστατος να βρει το κρυμμένο easter egg, ανάμεσά τους και ο Wade Watts, ένας νεαρός που με τη βοήθεια της φίλης του, Samantha θα κυνηγήσουν σε ολόκληρο το εικονικό κόσμο αυτό το μυστικό αυτό.



Η ταινία αυτή είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Τόσο οι χαρακτήρες όσο και η υπόθεση της είναι ιδιαίτερα καλοδουλεμένη και προσεγμένη. Τα γραφικά της ταινίας είναι τόσο ρεαλιστικά όσο σε κάποια στιγμή να πιστεύεις πως και εσύ ο ίδιος είσαι μέρος της ταινίας και της τρομερής αναζήτησης αυτής.

Τον ρόλο του Wade Watts υποδύθηκε άψογα ο  Tye Sheridan, ο οποίος κατόρθωσε να ενσαρκώσει το ρόλο του και να μας εισάγει ακόμη καλύτερα μέσα στο πνεύμα της ταινίας. Την Art3mis η αλλιώς Samantha υποδύθηκε εξίσου εξαιρετικά η Olivia Cooke, η οποία μαζί με το Tye Sheridan ανέβασαν το πήχη της ταινίας αυτής ακόμη πιο ψηλά.

Γενικότερα, η ταινία αυτή ήταν πολύ πολύ ωραία κάτι το οποίο πηγάζει και από το γεγονός ότι τη έχει σκηνοθετήσει ο πασίγνωστος και ταλαντούχος Steven Spielberg.


Παρακάτω μπορείς να δεις το trailer και να πάρεις μια ματιά από την ταινία:




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια