Little women review

 Little women

Η ταινία  Little women, με πρώτη προβολή το 2019, με βαθμολογία στο IMDB 7,8 αλλά και με τη κατοχή του Oscar Καλύτερης Ενδυματολογίας, είναι αδιαμφισβήτητα μια εκπληκτική ταινία.

Το σενάριο της ταινίας περιπλέκεται γύρω από τη Joe March, η οποία κάνει μια αναδρομή στη ζωή της, διηγούμενη την ιστορία από τις αδελφές March, τέσσερις νέες γυναίκες, κάθε μια από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ορίσει τη ζωή της έτσι όπως τη θέλει.

Όσο αφορά τη δομή της ταινίας τη θεωρώ ιδιαίτερα πρωτότυπη. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Louisa May Alcott, η ταινία εξελίσσεται ιδιαίτερα όμορφα και ομαλά και αναπτύσσει σωστά όλους τους χαρακτήρες της. Οι ενδυματολογικές επιλογές καθώς και τα σκηνικά της ταινίας ήταν ακριβή και ορθά, κάτι που ενθουσίασε κοινό και κρητικούς.

Η ταινία αυτή προσωπικά με ενθουσίασε καθώς αφορούσε θέματα του τότε τρόπου ζωής. Ένας ακόμη λόγος που μου άρεσε πολύ αυτή η ταινία είναι η απόλυτη ισορροπία που υπήρχε μεταξύ γέλιου και συγκίνησης. Τέλος, η εξαιρετική επιλογή ηθοποιών αλλά και της σκηνοθεσίας, κέρδισε τη συμπάθεια μου αλλά και του μεγαλύτερου μέρους του κοινού.

Παρακάτω, μπορείς να δεις το trailer της ταινίας και να πάρεις μια ματιά από τη ταινία:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια