Kingsman: The Secret Service

 Kingsman: The Secret Service

Μια μυστική υπηρεσία κατασκόπων θέλει να καλύψει το κενό του πρόσφατα αποθανόντος υπαλλήλου τους. Ένας από τους προτεινόμενους νεοσύλλεκτους είναι και ο Eggsy”. Ο πατέρας του ήταν σε αυτή την υπηρεσία και πέθανε την ώρα του καθήκοντος. Ο Harry Hart ήταν φίλος του και πιστεύει ότι ο γιος του είναι φτιαγμένος για αυτή τη θέση. Πως θα τα πάνε όμως μπροστά σε ένα παγκόσμιο κίνδυνο που απειλεί να αφανίσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη;

Η ταινία είναι παρμένη, ακόμα μια φορά, από comic. Από τη στιγμή που μιλάμε για κατασκόπους και “κακούς” που απειλούν να καταστρέψουν τον πλανήτη, τότε περιμένουμε και πολλά κλισέ τέτοιων ταινιών. Και υπάρχουν τόσο πολύ που νομίζω ότι βαδίζει στα όρια της παρωδίας.

Γρήγορες και έξυπνες ατάκες εκσφενδονίζονται όλη την ώρα και έτσι είναι και το μοντάζ. Η ιστορία τρέχει και οι δράσεις εξελίσσονται και αυτές ταχύτατα. Είναι μια γρήγορη ταινία που δεν κάνει κοιλιά και θα μπορούσε να την δει κανείς και δεύτερη ίσως και τρίτη φορά. Είναι μια ταινία που κάποιοι θα την λατρέψουν και άλλοι θα τη μισήσουν. Παρόλα αυτά, είναι μια ταινία που διαφοροποιεί τον εαυτό της από τις συνήθεις Αμερικάνικες ταινίες δράσεις που έχουν τον ποζερά πρωταγωνιστή που κινείται σε αργή κίνηση για να νιώσουμε την “Τελειότητα” του.

Παρακάτω μπορείς να δεις το trailer και να πάρεις μια ματιά από τη ταινία:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια